Трафикът е интензивен нa ГКПП Видин ГКПП ``Кардам`` и  ``Русе 

...
Трафикът е интензивен нa ГКПП Видин ГКПП ``Кардам`` и  ``Русе 
Коментари Харесай

Интензивен трафик по границата ни с Румъния

Трафикът е натоварен нa Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " Граничен контролно-пропусквателен пункт ``Кардам`` и  ``Русе "   за товарни коли на излаз. Това стана ясно от информацията за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 06:00 часа на  14.05.2023 година, възложен от Групово дело " Гранична полиция " .

По границата с Гърция , трафикът е естествен на всички ГКПП-та, като през взаимните " Златоград " / " Термес "  и " Ивайловград " / " Кипринос "  могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът по границата с Република Сърбия е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

В зоната на ГКПП  " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Трафикът по границата с Република Северна Македония и Република Турция е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР